Consultancy

Medisch Adviseur

Met mijn medisch wetenschappelijke expertise en frisse blik zet ik mij graag in voor de innovatie van geneesmiddelen binnen de ‘Life Sciences & Health’- sector.

In mijn rol als medisch adviseur kan ik uw bedrijf medisch ondersteunen, lokale onderzoeksmogelijkheden beoordelen, strategieën uitdenken, adviesraden voorzitten, medische presentaties, klinische lessen en nascholingen verzorgen en materialen van marketing/sales medisch-inhoudelijk en op CGR beoordelen, waarbij ik mijzelf geen individuele rol toeken, maar graag samen optrek met het team. 

Dankzij mijn achtergrond als huisarts heb ik een brede basis en ben ik snel ‘up-to-speed’. Tevens weet ik de vraag van de patiënt, het zorgveld en de sector als geen ander samen te brengen.

Ik ben trots op de vele partners met wie ik al heb mogen samenwerken.

Zoekt u een ad interim medisch adviseur? Neem vrijblijvend contact op. Wellicht zie ik u snel op de werkvloer.

Medisch Gastdocent

Doceren – werkingsmechanismen / studies

Ik geef volgens de leerstijlen van Kolb onderricht in o.a. werkingsmechanismen van innovatieve geneesmiddelen en in ‘peer reviewed’-studies, maar ook in gedragsregels voor reclame en informatie van receptgeneesmiddelen (CGR). Ik zet mij hiermee in voor een verantwoorde samenwerking tussen zorgaanbieders en de ‘Life Sciences & Health’-sector. 

Doceren – medische basiskennis / farmacotherapie

Ik doceer Medische Basiskennis en Farmacotherapie aan onder meer alternatief therapeuten, opdat zij voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking komen en zij doorverwijzen naar de reguliere geneeskunde wanneer dit nodig is.

Train de trainer / Presenteren optimaliseren

Een boeiende en overtuigende (medisch wetenschappelijke) presentatie geven is niet eenvoudig. Ik help zowel met het optimaliseren van de inhoud als met de presentatie-technieken. 

Zoekt u een medisch gastdocent of wilt u een presentatie optimaliseren van uzelf of uw werknemers? Laten we kennismaken! 

Medisch tekstschrijver

Mijn passie voor schrijven en voorlichten over gezondheid en ziekte uit zich onder meer in medisch specialistische (geaccrediteerde) nascholingen, patiënten-folders en creatieve infographics, waarbij ik eenvoudig de vertaalslag maak naar de doelgroep.

Ik informeer middels mijn website medicijnplein.nl over medicijn-mogelijkheden en op lijfplein.nl  schrijf ik over het welbevinden van de mens. Op mijn Facebook-pagina Lijfplein informeer ik dagelijks over gezondheid en ziekte in de breedste zin van het woord. Ik ben trots op mijn 3,7 duizend volgers.

Zoekt u een medisch tekstschrijver? Maak vrijblijvend een afspraak. Ik leer u graag kennen.

Met oog voor u

Ik beloof een luisterend oor, betrokkenheid, enthousiasme en deskundigheid. Ik ben accuraat, creatief en zoveel meer. Graag maak ik een afspraak met u voor een wederzijdse kennismaking.

Ik ga tijdelijk bij u aan de slag om een omschreven opdracht te realiseren. 

Ik luister naar u en maak het waar. Uw boodschap is mijn missie!

Betrokken

Enthousiast

Accuraat

Deskundig

Medisch Adviseur

 

Mijn creativiteit helpt mij vernieuwend te blijven

 

barbarablok overmij

Medisch Gastdocent

 

De stof beheers ik in mijn hoofd, doceren doe ik vanuit mijn hart

Barbara Blok apr 2022

Medisch tekstschrijver

 

‘Verba volant, scripta manent’ betekent dat woorden vervliegen en het geschrevene blijft. Het is een Latijns citaat van Caius Titus, ca. de eerste eeuw na Christus en geldt nog steeds.

Ik help u uw boodschap op schrift te stellen op een verfrissende manier. 

 

Met oog voor u

 

Ik kan goed luisteren en ben tevens alert op wat iemand impliciet aangeeft

 

barbarablok overmij

Betrokken

Enthousiast

Accuraat

Deskundig

Partners

Trots op de vele partners met wie ik samenwerk

Bayer | GSK | Rockmed Pharma | Lilly | Grünenthal | Kyowa Kirin | PTC Therapeutics | Con Amore | CIVAS | Esoterra | SMELT Academy | RepublicM!