Over mij

Over Barbara Blok

Mijn naam is Barbara Blok. 

Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen, Sara en Samuël. Ik woon in Baarn, waar ik, als het even kan, te vinden ben voor een wandeling of een mountainbike-rit in het bos. 

Door mijn achtergrond als huisarts, mijn jarenlange ervaring met innovatieve geneesmiddelen en mijn niet aflatende leergierigheid, weet ik veel over gezondheid, ziekten en de juiste behandelingen. Dit draag ik met veel plezier over aan een breed publiek middels mijn consultancy-opdrachten, maar ook via mijn websites Medicijnplein en Lijfplein

Met Medicijnplein heb ik mij tot doel gesteld het publiek te informeren over geregistreerde medicijn-mogelijkheden, opdat iedereen het juiste medicijn krijgt. Op lijfplein schrijf ik over welbevinden.

Ik lees en schrijf graag in mijn vrije tijd.  

 Ik probeer gezond te leven, maar daar zeker niet in door te schieten. Aristoteles zei het al: ‘Het kan niet anders dan dat de middenweg in het leven het beste is.’ 

Ik sta met beide benen op de grond. Ik ben vrolijk, gezellig en ik houd van het leven.

Neem contact met mij op indien u op zoek bent naar een professioneel medisch adviseur, medisch tekstschrijver of medisch gastdocent, maar ook als u op een ander vlak van gedachten wilt wisselen. Wellicht zien we elkaar snel.

 

Mijn websites

Medicijnplein

Met Medicijnplein heb ik mij tot doel gesteld het publiek te informeren over medicijn-mogelijkheden, opdat iedereen het juiste medicijn krijgt. Ik moedig patiënten aan het gesprek aan te gaan met de behandelaar over de diverse mogelijkheden. Niet iedereen komt uit met een voorgeschreven medicijn. Er zijn vaak andere opties.

Lijfplein

Wat maakt het dat iemand, ongeacht zijn situatie, zijn leven een goed cijfer geeft?

Ik verdiep mij voor mijn blogs op Lijfplein in oude wijsheidsscholen, wereldgodsdiensten, filosofische systemen, de esoterie en de mystiek om hier antwoord op te vinden.

Wat vinden anderen?

Ik ben dankbaar voor de mooie reviews, mijn opdrachtgevers en de teams met wie ik samen mag werken. 

Juliette Smelt
Juliette Smelt
Eigenaar Smelt Strategic Resourcing & Development for Healthcare, Life Sciences & Engineering
Lees verder
Barbara is door haar kennis, enthousiasme en passie een begenadigd medisch tekstschrijver en spreker.
Beatrijs Louridtz-Quik
Beatrijs Louridtz-Quik
Manager-HR Eli Lilly NL BV
Lees verder
Barbara is een inhoudelijk sterke, integere, enthousiaste en zeer collegiale medical consultant.
Henrik Gold
Henrik Gold
Medical Lead Grünenthal B.V.
Lees verder
Barbara heeft in korte tijd veel impact gehad op een belangrijk project. Zij brengt gedegen kennis en kunde met zich mee en is snel een onderdeel van het team geworden.
Nicolette van Santen
Nicolette van Santen
Sales & Product Manager Rockmed Pharma
Lees verder
Barbara heeft een heel prettige manier van presenteren. Zij heeft een aangename vertaalslag van CGR-regelgeving naar praktijk.
Karin Velthove
Karin Velthove
Head Medical Affairs GSK
Lees verder
Barbara deinst voor geen klus terug en vult het team aan met een heel prettig positieve energie en een flinke dosis creativiteit.
Mendo van Rooy
Mendo van Rooy
Didactisch coach ImpactYou Academy
Lees verder
Ik vind Barbara opvallend goed presenteren; herkenbare rode draad, een inzichtelijke structuur en een goede afwisseling van werkvormen die het publiek scherp houden. Barbara zet de leerfasen van Kolb zo volledig mogelijk in en past alle zes onderdelen van de taxonomie van Bloom actief toe. Barbara zorgt daarnaast voor een veilige en ontspannen sfeer in de groep.

Betrokken

Enthousiast

Accuraat

Deskundig